Under hembesöket går vi igenom val och önskemål, efter det sköter vi allt

Vår byggtekniker kommer hem till er med kunskap, erfarenhet och rekommendationer, och vi kan lova er att det blir en både intressant och kul stund tillsammans. Vi går igenom alla olika valmöjligheter, tittar på erat hus, besvarar frågor och tillgodoser era önskemål.

Under det kostnadsfria hembesöket, självklart utan köpkrav, mäter vi också upp alla fönster. Vill ni gå vidare med den offert ni kommer att få inom några dagar, så kommer vi överens om när fönsterbytet ska genomföras för att passa er. Svårare än så är det inte att få ett komplett proffessionellt fönsterbyte genomfört.

Vi lovar dig att det kommer kännas väldigt bra när allt är på plats.

4 steg till nya fönster

Din insats är liten och arbetet utförs av erfarna byggnadssnickare

Steg 1 - Hembesöket

En av de stora fördelarna med Gripsholmsfönster är våra kostnadsfria hembesök, som alltid sker utan köpkrav. Under ett hembesök - som normalt tar cirka två timmar - hjälper vår projektledare dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus. Tillsammans planerar ni fönsterbytet och en helhetslösning där vi tar ansvar från måttagning till färdig installation. I samband med det får du en offert med ett fast pris att ta ställning till.

STEG 2 - Måttanpassad tillverkning

Gripsholmsfönster har olika grundmodeller som anpassas efter dina önskemål avseende funktion, storlek, färger, glas och olika tillbehör. Oavsett om du bor i ett nyfunkishus eller en sekelskiftesvilla får du ett fönster som passar perfekt!

STEG 3 - Montering

För att du ska få glädje av din nya fönster är det viktigt att installationen blir rätt utförd. För att säkerställa kvaliteten i våra installationer sker det av erfarna byggnadssnickare från Insulanders Bygg. Våra fönstermontörer gör normalt ett komplett byte i en villa under en arbetsdag. Den gamla fönstren tas bort, den nya sätts på plats och alla detaljer runt omkring - såsom lister och bleck.

STEG 4 - Uppföljning av färdigt arbete

När dina nya har installerats går fönstermontören igenom funktion, produkter och arbetet tillsammans med dig. Hela bytet avslutas sedan med ett återbesök av din projektledare för att säkerställa att slutresultatet blivit såsom vi varit överens om från början.